U bent hier: Home » Breigarens

Enorm assortiment breigarens

Maak de mooiste kleding van onze breigarens

Breifans opgelet! Bij Ribbels vind je een schat aan breigarens. Gemiddeld hebben wij wel 200 breigarens op voorraad in alle mogelijke wol soorten. Daarnaast sta je versteld van hoe heerlijk onze luxueuze melanges van bijvoorbeeld mohair –en merino wol of katoen en zijde zijn. Ook kun je bij ons terecht voor Noorse wol en merken zoals Rowan en Noro.

Hanne Falkenberg pakketten

Bij ons vind je echt alles op het gebied van breien: een keur aan breinaalden, handige accessoires en een kleine bibliotheek aan prachtige patronenboeken –en magazines. Uniek zijn onze Hanne Falkenberg pakketten . Wij zijn de enige in Nederland bij wie je de patronen van deze Deense ontwerpsters, inclusief instructies en de bijbehorende breigarens, kunt bestellen.

Op iedere vraag een antwoord

Met de mooiste breigarens en geweldige patronen je eigen kleding, of spreien of plaids maken… Is het niet een heerlijke vorm van ontspanning, waar je ook nog iets aan overhoud? Minder relaxed is het vanzelf als je vastloopt in een patroon. Om de draad weer op te kunnen pikken, kun je daarom tijdens openingstijden altijd bij ons terecht. Ook als je andere vragen hebt, kun je bij ons rekenen op een deskundig antwoord. We zijn er voor je als je belt naar: 071 5133126 of mailt naar: info@ribbels.nl

Stop en (web) shop!

Wacht niet langer en bekijk ons inspirerende assortiment. Als je een bestelling plaatst, wordt deze direct na je betaling verstuurd. Binnen Nederland duurt het transport hooguit 3 werkdagen.

Kies uw taal

 x 

Openingstijden

Dinsdag tot en met

zaterdag van 10 tot 17 uur