U bent hier: Home » Wol Kopen Online

Waar kunt u rondbreinaalden kopen in Leiden?

Ribbels heeft alles wat u zoekt

Met rondbreinaalden in alle maten vindt u bij Ribbels vast de dikte die u nodig heeft. Twee korte breinaalden die met elkaar verbonden zijn door middel van een koord, dat is een rondbreinaald. Met deze naald kunt u ontwerpen maken zonder naden, een ronde buis breien en is het niet nodig verschillende delen aan elkaar te naaien. Voor het breien van een muts, mouwen of sokken is een rondbreinaald ideaal. Dankzij de diverse diktes in ons assortiment kunt u elk ontwerp tot een mooi eindresultaat brengen. Kom langs in de winkel om rondbreinaalden te kopen of bestel meteen online.

Hoe gebruikt u de rondbreinaald?

Natuurlijk gaat u eerst rondbreinaalden kopen in onze winkel in Leiden. Vervolgens begint u met het kiezen van de correcte dikte van de rondbreinaald. De lengte van de naald past u aan aan de omtrek van het breiwerk. Zorg ervoor dat de lengte iets korter is dan de omtrek van het ontwerp dat u gaat breien. Wanneer u bijvoorbeeld een paar sokken gaat breien met een omtrek van 20 cm gebruikt u een rondbreinaald van 10cm. De steken zet u op zoals u dat normaal doet. U houdt de kant waar de draad zit in de rechterhand en de ander in de linkerhand. Wilt u graag meer informatie? Informeer dan eens naar onze brei workshop of kom langs in de winkel!

Koop of bestel meteen de juiste naald

Wij adviseren u graag bij een mooi patroon met de juiste dikte. Kom langs in onze winkel en ontdek de mogelijkheden van de rondbreinaalden die u kunt kopen of bestel meteen online. Wilt u meer weten? Bel dan naar: 071 5133126 of stuur ons een mailtje: info@ribbels.nl.

Kies uw taal

 x 

Openingstijden

Dinsdag tot en met

zaterdag van 10 tot 17 uur