U bent hier: Home » Breiwinkels

Uniek onder breiwinkels

Ribbels heeft twee breiwinkels: één online, één offline

Onder breiwinkels is Ribbels uniek. Je kunt ons absoluut niet vergelijken met de klassieke breiwinkels, al was het alleen al door de manier waarop wij onze wol presenteren: op kleur. Dit heeft een enorm aanstekelijk effect! Ribbels is er zowel voor de ervaren breisters, die meer ambachtelijk werken, als voor de jonge generatie die graag werkt met dikke pennen en felle kleuren. Voor iedereen zijn wij er bovendien met zeer deskundig advies.

De mooiste mixen

In feite hebben wij twee breiwinkels. Je kan bij ons dus ook terecht in onze zaak in één van de oudste steegjes van Leiden: de Choorsteeg, nummer 18. Zowel hier als in onze webwinkel, zal je versteld staan van ons enorme assortiment wol soorten en wol melanges. Bij ons vind je van Noorse wol tot heerlijk zachte en luxueuze mixen van bijvoorbeeld de merken Rowan en Noro.

Alle breibenodigdheden

Meer thuis in online breiwinkels? Neem dan snel een kijkje bij ons assortiment. Je vindt hier vast en zeker de breibenodigdheden die je zoekt. Wellicht brengen we je zelfs op leuke ideeën. Snuffel bijvoorbeeld eens in de patroonboeken, die we voor je selecteerden. Het zijn er zoveel! Ook als het aankomt op brei –en haaknaalden en accessoires, kun je alle kanten met ons op.

Iets moois gevonden?

Als je zo direct wat moois vindt, kun je meteen naar de bestellijst. Zodra je betaling binnen is, versturen we je bestelling direct. Wil je iets weten? Bel dan naar: 071 5133126 of stuur ons een mailtje: info@ribbels.nl.

Kies uw taal

 x 

Openingstijden

Dinsdag tot en met

zaterdag van 10 tot 17 uur