U bent hier: Home » Breiwol

Ribbels voor de mooiste breiwol

Een keur aan breiwol soorten

De mooiste breiwol vind je bij Ribbels! Ons assortiment is enorm: Noorse wol, de fijnste mohair, babyzachte merino, pure kwaliteitskatoen, zijde en nog veel meer. Daarnaast zijn er de luxueuze melanges van breiwol soorten, bijvoorbeeld van Rowan of Noro. Ieder heeft zijn unieke uitstraling en structuur. En wat dacht je van de regenboog aan kleuren in ons assortiment?

Weldaad aan patronen

Alleen met mooie breiwol kom je er natuurlijk niet! Een goed patroon is je leidraad om tot een elegante, stoere, trendy of klassieke creatie te komen. Daarom kun je bij Ribbels terecht voor een keur aan inspirerende patroonboeken en –magazines. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de bijzonder sfeervol vormgegeven Rowan Magazines. Deze staan boordevol prachtige ontwerpen.

Breinaalden en haaknaalden

Voor ieder soort breiwol en elk patroon vind je bij ons de geschikte breinaald of haaknaald. We hebben ze in alle maten. Zo zijn op het moment de grove pennen erg in trek voor het breien van modieuze kleding. Daarnaast zitten er de nodige accessoires in ons assortiment. Bij Ribbels vind je alles om te breien!

Ga nu naar de webshop

Ga nu naar onze webshop om te snuffelen in een ware hemel van breiwol soorten. Bel vooral als je vragen hebt naar: 071 5133126. We zijn ook bereikbaar per mail: info@ribbels.nl. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in het historisch hart van Leiden. Het adres is: Pieterskerk, Choorsteeg 18.

Kies uw taal

 x 

Openingstijden

Dinsdag tot en met

zaterdag van 10 tot 17 uur