U bent hier: Home » Haakgaren kopen

Haakgaren kopen doet u bij Ribbels

Hobbyisten kiezen voor kwaliteit en deskundig advies

De mooiste collectie van garens waarin veel natuurlijke materialen zijn verwerkt vindt u bij Ribbels. Als u haakgaren wilt kopen dan adviseren wij u over het soort, de kleur en de kwaliteit. Bij Ribbels nemen we de tijd voor u als klant en adviseren wij aan beginners en gevorderden. Bij aankoop krijgt u altijd het gewenste haakpatroon gratis mee. Bezoek onze website en laat u overdonderen door de regenboog aan kleuren in ons assortiment!

Alle kwaliteits merken haakgaren koopt u bij Ribbels

De basis voor een mooi gehaakt kledingstuk of woonaccessoire is het haakgaren. Dat kunt u bij ons kopen van diverse kwaliteitsmerken zoals onder andere:

  • Rowan
  • Lana Grossa
  • Noro
  • Dale
  • Mirasol
  • Debbie Bliss

Daarnaast is een goed patroon uw leidraad om te komen tot een stoere, trendy of klassieke creatie. Wij helpen u in onze winkel met het uitzoeken van iets moois door mee te zoeken in onze inspirerende patroonboeken en magazines.

Haaknaalden en haakgaren in alle denkbare kleuren

Bezoek onze winkel in de binnenstad van Leiden. U zult geinspireerd raken door de prachtige wand met garen op kleur gesorteerd. En onze winkel ligt in een historisch straatje wat alleen al een bezoek aan Leiden waard is. Ons adres is Pieterskerk-Choorsteeg 18 in Leiden. Graag zien wij u zodat wij u persoonlijk kunnen adviseren. Heeft u eerst nog vragen? Bel 071 5133126 of mail ons op info@ribbels.nl. Wij horen graag van u en u bent welkom in onze winkel!

Meer gerelateerde pagina's over Wol Kopen Online: Wolwinkels - Rowan Garen - Breiwinkels - Wol Kopen Online - Breigarens - Breiwinkel - Wolwinkel - Wol kopen - Breiwol - Breigaren - Haakgaren kopen

Kies uw taal

 x 

Openingstijden

Dinsdag tot en met

zaterdag van 10 tot 17 uur