U bent hier: Home » Wol Kopen Online

Dé handwerkwinkel in het hart van historisch Leiden

Voor al het handwerk zoals haken en breien

Ribbels is gevestigd in één van de oudste delen van deze mooie historische stad. Met meer dan 200 soorten prachtige wol en garen in alle kleuren ziet onze winkel er bijzonder kleurrijk uit. Handwerkwinkel Ribbels werd opgestart in een tijd waarin handwerk nog lang niet zo populair was als nu. Maar ook toen handwerk nog een suf imago had, zette Ribbels zich fris en onderscheidend neer. In ons assortiment hebben we naast wol natuurlijk ook patronen, naalden en andere benodigdheden om verschillende handwerken te haken en te breien. Ook hebben we de pakketten van Hanne Falkenberg, prachtige Deense ontwerpen, voor de klanten die zelf aan de slag willen. Neem eens een kijkje op onze website: www.ribbels.nl.

Zelf handwerk haken, wij nemen de tijd voor advies

Voor elke klant, van beginner tot ervaren hobbyist, nemen wij graag de tijd om te adviseren. Daarnaast bieden wij ook een leuke brei workshop aan in onze handwerkwinkel in Leiden. In onze winkel zult u versteld staan van alle kleuren en soorten wol in ons bezit. Wij hebben merken als Rowan, Noro en Dale en u heeft de keuze uit verschillende luxueuze soorten als mohair, merino, katoen, alpaca en tal van melanges.

  • Groot aanbod aan handwerk benodigdheden
  • Tijd en advies voor u
  • Brei workshop
  • Hartje historisch Leiden

Kom langs of bestel online

Weet u al wat u wilt? Ga dan snel naar de webwinkel en bestel naar wens. Heeft u nog vragen? Dan kunt u bij ons terecht door te bellen naar: 071 5133126 of te mailen naar: info@ribbels.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Leiden gelegen in aan de Pieterskerk, Choorsteeg 18.

Kies uw taal

 x 

Openingstijden

Dinsdag tot en met

zaterdag van 10 tot 17 uur