U bent hier: Home » Wolwinkel

Dé wolwinkel

Wolwinkel Ribbels is een begrip in Nederland

Wolwinkel Ribbels is een begrip in Nederland en zelfs daarbuiten. De wolwinkel zag, als eerste in Nederland, het levenslicht in een tijd dat breien in de verste verte niet zo populair was als nu. Toen breien een suffig imago had, zette Ribbels zich fris en onderscheidend neer. Vandaag de dag hebben wij zo’n 200 soorten prachtige wol in schitterende kleuren op voorraad. Bij ons vind je alles om te breien, inclusief deskundig advies!

Online winkel

Heb je al een kijkje genomen in onze online wolwinkel? Zo niet, dan moet je dat beslist snel doen. Je zult versteld staan van de keur aan wol soorten van merken als Rowan, Noro, Dale en meer vooraanstaande wol producenten. Naast superieure kwaliteit mohair, merino, alpaca, katoen en meer, heb je de keuze uit tal van luxueuze wol melanges. Daarnaast vind je er alle maten brei –en haaknaalden en uiteenlopende accessoires.

Onze wolwinkel in het hart van historisch Leiden

Ook onze wolwinkel in hartje Leiden is een bezoekje waard. Wij zijn gevestigd in één van de oudste delen van deze mooie historische stad. Eenmaal binnen zie je hoe wij onze wol op heel ‘eigenwijze’ presenteren. De bollen liggen op kleur en zijn in vierkante vakken uitgestald. Het resultaat werkt super aanstekelijk! Ook als je behoefte hebt aan deskundig advies, ben je hier aan het juiste adres.

Bestel of kom langs

Ga snel naar de webwinkel en bestel als je jouw keuze hebt gemaakt. Met vragen kun je bij ons terecht door te bellen naar: 071 5133126 of te mailen naar: info@ribbels.nl. Onze wolwinkel in Leiden vind je in de Pieterskerk, Choorsteeg 18.

Kies uw taal

 x 

Openingstijden

Dinsdag tot en met

zaterdag van 10 tot 17 uur