Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over Hanne Falkenberg

 

Over Hanne Falkenberg

Hanne Falkenberg is een Deense ontwerpster. 
Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van haar ontwerpen ook tot uitdrukking komt in de handen van breisters en de dragers van haar ontwerpen, is haar collectie uitsluitend verkrijgbaar in kant-en-klare pakketten met daarin het patroon, een foto en het garen.

"Ik maak er een punt van dat ik technieken gebruik waardoor de ontwerpen goed vallen en mooi zijn afgewerkt terwijl ze toch gemakkelijk met de hand gebreid kunnen worden". De meeste ontwerpen worden gebreid met een 3 mm rondbreinaald. Elk pakket bevat gedetailleerde instructies, bedoeld voor breisters van een gemiddeld niveau en beter.

De garens voor de modellen worden geselecteerd uit Hannes Selection No. 2 van 100% 2-draads op de vezel geverfde Shetland wol.

In de meeste garens heeft de Schotse spinnerij verschillende partijen wol in verschillende kleuren op een kunstzinnige manier gemengd voor het daadwerkelijke spinnen begint. Dit proces resulteert in prachtige kleuren. Alle ontwerpen zijn verkrijgbaar in een aantal kleurencombinaties.

Copyright Hanne Falkenberg Denmark

Bestellen

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren