Over Mij

Over Annelies

Werken met kleuren en mooie materialen zijn de passie van Annelies. Op jonge leeftijd heb ik breien en haken van mijn oma’s geleerd. Vanaf met 16e jaar heb ik het verder opgepikt en heb ik veel gebreid in de jaren tachtig, zoals velen in die tijd. Ook mijn kinderen hebben vele truien en vesten door mij gemaakt  gedragen. Nadat het breien ongeveer 10 jaar op een laag pitje had gestaan begon het toch weer te kriebelen. Ik kon gaan werken in de winkel ribbels en was in staat om deze in 2012 over te nemen.

De combinatie van het werken met mensen en met materialen is voor mij een droom die uitgekomen is. Ik ben elke dag weer blij als ik aan het werk mag, hoe vermoeiend het soms ook is. Ik leer elke dag nog bij, over materialen, over technieken etc., want een mens is nooit te oud om te leren.

Met mijn winkel hoop ik mijn passie voor handwerken uit te stralen en over te brengen op anderen. Ik hoop dat je door te breien of te haken voldoening krijgt van wat er onder je handen ontstaat, en als ik je daarbij kan helpen, dan ben ik blij.

Contact